+31 (0) 20 209 0092

Onderhoud

Wij denken samen met u mee bij het bedenken van de perfecte oplossing wat betreft het onderhoud van het gebouw. Doordat wij werkzaam zijn in meerdere gebieden in Nederland is onze rijkweide groot en divers.
Bouw Matters is er om de VvE organisaties te ontzorgen en helpt mee de mogelijkheden te vergroten. Daarnaast helpen wij ook met het onderhoudsplan, zodat de financiële buffer vergroot wordt en de VvE niet met onnodig hoge kosten komt te zitten. Hierbij kunnen meerdere opties mogelijk.

Voor VvE's werken wij met op maat gemaakte onderhoudscontracten om zo de kosten zo overzichtelijk mogelijk te houden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw VvE neem dan gerust contact.
Wij werken adequaat en snel bij het afhandelen van reparaties. Bouw Matters is er om de vve te ontzorgen en helpt mee de mogelijkheden te vergroten. Wij helpen met het onderhoudsplan zodat de financiële buffer vergroot wordt en de VvE niet met onnodig hoge kosten komt te zitten. Hierbij kunnen meerdere opties uitgewerkt worden.

Voor VvE’s werken wij met op maat gemaakte onderhoudscontracten om zo de kosten zo overzichtelijk mogelijk te houden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw VvE neem dan gerust contact op via info@bouwmatters.

Renovatie

De afgelopen jaren hebben wij een heel groot netwerk opgebouwd met verschillende leveranciers. De meeste projecten gaan veelal om maatwerk, waar onze kennis en vak kunde ligt.
Onze netwerken en partners rijken tot ver buiten Nederland, waardoor wij scherpe offerte prijzen kunnen aanbieden.

Wil je als VvE de waarde van de gehele complex vergroten en denk je hierbij aan het verduurzamen en verhogen van de isolatie waarde? Met onze bouwmethodes kunnen wij de gewenste renovatie van uw VvE organisatie op de juist manier uitvoeren.

Neem gerust contact op met ons kantoor of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.