+31 (0) 20 209 0092

Vastgoedeigenaren

Neem contact op

Onderhoud

Vastgoedbeheer en Partners. Van klein onderhoud tot vastgoedbeheer ben je bij ons aan het goede adres.

Op dit moment verzien wij het onderhoud van alle objecten die beheerd worden door V3S Vastgoedbeheer, hieronder vallen een paar honderd woningen. Door onze partners zijn wij elke dag ter plaatse in verschillende steden.

Spoedreparaties kunnen wij binnen 24u oplossen. Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar.

Geen spoed?

Na u melding streven wij ernaar binnen drie werkdagen het probleem te hebben verholpen. Wilt u vaker gebruik maken van onze diensten vraag dan naar onze onderhoudscontracten.

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.
Neem contact op

Restaureren

Wij zijn vooral actief in de volgende vier steden: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Zaandam.

Van kleine tot grote verbouwingen bent u bij ons aan het goede adres. Wij helpen u graag u droomhuis te realiseren en denken graag mee om de woning zo adequaat mogelijk in te richten.

Door onze creatieve kijk kunnen wij u object een totale andere dimensie geven dan u voor mogelijk had gezien. U zult een andere kijk krijgen op de woning en meerdere mogelijkheden voor ogen zien w.b.t. het te renoveren/restaureren object.

Door onze goede contacten met architecten en interieurontwerpers kunnen wij onze klanten adviseren van begin tot eind.

Wij hebben indien nodig zelfs met het inrichten van u woning inclusief meubileer. Ben je benieuwd naar ons werkwijze en onze projecten bekijk dan onze projecten.

Vergunningen

Wilt u een uitbouw of dakkapel plaatsen maar bent u niet bekend met de regelgeving? Wij nemen de vergunning aanvraag uit uw handen en zorgen voor een goede afwikkeling van de aanvraag. Vraag onze specialisten u hierbij te adviseren.