+31 (0) 20 209 0092

Wat we doen

Neem contact op
Na jarenlange ervaring in de bouw en vastgoed branche door de eigentijdse stijl en werkwijze, zijn wij een professionele en toonaangevende partij geworden. Van VvE organisaties, tot particulieren en vastgoedeigenaren.
Wij begeleiden en adviseren van begin tot eind en leveren alle onze projecten turn-key op. Voor ontwikkelen van bouwprojecten van klein tot groot ben je bij ons aan het goede adres. Ook voor klein onderhoud zijn wij snel en adequaat in onze werkwijze.
Bouw Matters B.V. denkt aan de toekomst en natuur. Wij werken sinds 2020 zoveel mogelijk emissieloos en met hoogwaardige materialen afkomstig uit de natuur. Ons team van vaste krachten is werkzaam in Amsterdam, Den Haag, en Rotterdam, de Randstad, Zaandam.

Specialisme

VVE onderhoud,
24/7 service

Spoedreparaties

Woning renovaties

Interieurbouw
en inrichting

ECO friendly, verduurzamen
van woningen gericht naar
de toekomst

Turn-key

Architecten

Wij werken nauw samen met een team van verschillende architecten en binnenhuisarchitecten. Door dit grote netwerk kunnen wij onze klanten het best adviseren op het gebied van architectuur en binnenhuisarchitectuur.
Samen laten wij uw dromen werkelijkheid worden. In het proces van ieder project bedenken wij de mogelijkheden om u woning zo optimaal en na u wensen in te richten. Doormiddel van schetsen, 2 en 3D ontwerpen kunnen wij u een goed beeld geven van het eindresultaat.
doors
blueprint
kitchen

Partners

De Hypotheek Shop
Carpetright.
Carpetright.
V3S